2013.11.13. 11:22
13 hozzászólás

Mindig vannak meglepetések, amikor idióta feladványainkra kreatív olvasóink még idiótább megfejtéseket küldenek. Most is lefagyott pár percre a szerkesztőségi levelezőlista, amikor körbeküldtem szavazásra a Led Lenser zseblámpáért tülekedő pályázatokat.

NegyesHatos

Azt hiszem, nem túlzás kijelenteni, hogy művészek vannak közöttetek. Nem hittem volna, hogy így lehet lámpával rajzolni kamera előtt. Ahogy a kommentek között is már látszott, Negyeshatos alkotása előtt mindenki leborult, és nálunk is ő nyerte a szavazást, övé a lámpa-makett-zacskó kombó.

gridder94

De a gridder94 rajza sem maradt le sokkal, mindannyian jót szórakoztunk rajta, ezért előtúrtam a fiókból még egy Audi-makettet, egy 2003-as A8-ast, amit eredetileg a karácsonyi hiénapartira tartogattam.

1eMpTy1

És még itt sincs vége a sornak, mert 1eMpTy1-nek a főszerkesztő felajánlott egy további Herpa-makettet az ötletért. Így megy ez nálunk, ha nem tudunk dönteni.

dieselrocket524

Hogy mindenki végignézegethesse, összeenyveztem egy galériát a pályázatokból, a képaláírásokba a beküldő kommentekkel, amiből néhány extra infó is kiderül. Személyes kedvencem egyébként régi ismerősünk, dieselrocket524, aki ezúttal is kitett magáért: piromán hajlamait kiélve úgy gondolta, a tűz a legjobb fény, úgyhogy a kertbe festett négy karikát valami éghető anyagból, és jól felgyújtotta. A beküldés időpontjából ítélve azért nem verte nagy dobra a dolgot, úgyhogy szerintem ne mutassák meg az asszonyának.