2013.11.14. 10:30
65 hozzászólás

Senki nem tudja pontosan, kik állnak a magukat Tax The Rich (adóztasd meg - vagy büntesd - a gazdagot) - csoport mögött. Az interjú-felkéréseket elutasítják, a minimálisnál kevesebb infót csepegtetnek magukról, annyi biztos csak, hogy van egy-két drága/ritka autójuk (vagy remek kapcsolataik) és videóikban sokszor feltűnik ugyanaz az angol, vidéki birtok.

És - tetszik vagy sem - tudnak vezetni és nem is szívbajosak. Azt teszik ezekkel az autókkal, amire talán titokban sokan vágynak: kitolják a szemüket. Mindegy, hogy Rolls-Royce Phantommal döngetnek lapjával, vagy két Ferrari F50-nel veretnek földúton, netán WRC-t játszanak egy Enzóval, ezek elteszik rendesen.

Ja, és még nem lenne elég, akkor:

A közvélemény két részre oszlik: vannak, akik istenkáromlásnak és értékrombolásnak élik meg ezt a fajta szórakozást, míg mások azt mondják, hogy az autó azért van, hogy használják.

Én inkább a másik csoporthoz csatlakozom, ők ezzel játszanak és élvezik, csinálják csak. Van ezekből az autókból éppen elég agyonpolírozott kirakatdísz, melyek soha többet nem égetnek el egy gramm benzint sem. Ráadásul gyarló is vagyok és bizony szeretnék a saját golfpályámon csapatni az XJ220-as Jaguarommal. Az élet rövid ahhoz, hogy múzeumban éljük.

Ja, és természetesen elhívjuk őket a Faluvégi Farolás 2-re, hátha. Szerintünk tetszene nekik...