2014.03.03. 17:21
30 hozzászólás

December 16-án derült ki, hogy melyik az a hét autó, amelyik esélyes az 2014-es Év Autója címre. Mivel szívünk mélyén mindannyian szeretnénk egy kicsit Csikós COTY Zsoltok lenni, ezért megcsináltuk a saját szavazásunkat. A játék egyszerű: nincsenek értékelési szempontok, mindenki választ egy típust a hétből. Csak egy tipp, egyszerű sportfogadás.


Kilencen vettünk részt a játékban, de csak négy autóra érkezett szavazat a hétből. A Mazda 3-ra három, a Citroen C4-re, a Tesla Model S-re és a Peugeot 308-ra pedig két-két szavazat érkezett. Az S-osztályra, az Octaviára és a BMW i3-ra senki sem szavazott.

Ma délután Csikóstól megjött az eredmény. A győztes a Peugeot 308. A két győztes, éppen úton Genf felé, Vályi Pista és Rézmányi Balázs. Erőltetett mosollyal az arcunkon ugyan, de azért gratulálunk. A nyereményetek Pista asztalán, a fegyver alatt, borítékban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.