Na, ez igazán forró helyzet!

2014.05.26. 17:46
23 hozzászólás

Most tényleg, mennyire kell agyatlannak lenni ahhoz, hogy egy utasokkal tömött busszal belehajtson valaki egy csőtörés miatt az aszfaltból feltörő szökőkútba? Még ha csak szimpla csapvíz lőtt volna fel 20 méter magasba, sem próbál meg épeszű ember áthajtani a vízsugár felett. De itt tűzforró víz spriccelt több emeletnyi magasságba.

A siberiantimes.com szerint 13 ember szenvedett égési sérülést, többen közülük életveszélyes állapotban vannak. Meglehetősen nagy ár ez pusztán azért, mert a sofőr egy igazi „majdénjobbantudomazt” barom. Hiába látta a gejzírt, hiába mutogattak, ordítottak neki, hogy ne hajtson bele a vízbe, ő nem hallgatott senkire. Gyakorlatilag guruló kuktává alakította a buszát pár másodperc alatt. A szomszédos kávézó tulajdonosa szerint, aki a helyszínen nyújtott elsősegélyt a sérülteknek, az emberek leginkább a lábukon szenvedtek sérüléseket, az egyik gyereknek húsig forrázta a bőrét a forró víz. 

kukta busz

A forrás szerint a sofőr két évig terjedhető börtönbüntetést kaphat a közlekedési szabályok megsértéséért. Két év. Nem is mondok semmit.

Érdemes ezen a helyen megemlékezni a mi saját vízbe hajtó autósunkról, a hölgyről, aki sok évvel ezelőtt a Suzuki Swiftjével hajtott bele a csőtörés által kimosott gödörbe. Neki is hiába mondták, hogy ne menjen bele a vízbe. Igaz, ő legalább csak a saját testi épségét kockáztatta.