2014.11.04. 16:37
17 hozzászólás

strike

Ennél jobb Halloween-videót még nem láttam idén. Most pénteken, Aberdeen városközpontjában, a Belmont Streeten ezerrel ment a bulika, emberek beöltözve mentek Halloween-partiról Hallowen-partira. Az egyik társaság tagjai ember-nagyságú bowling-bábú jelmezbe öltöztek, és mikor meglátták a közeledő járőrautót, azonnal elé álltak. Pont úgy, ahogy a bowling-pályán a bábuk állnak. És kiabáltak, mutogattak a rendőröknek. Akik pontosan azt tették, amit ilyenkor kell.

Hogy is mondta Al Bundy? STRIKE!

Az egészben az a legjobb, hogy a rendőri vezetőknek is van humoruk, tartok tőle, nálunk egy hasonló videó napvilágra kerülésének nem egy ilyen közlemény lett volna az eredménye:

„Pénteken a Police Scotland rendőrei Aberdeen városközpontjában, a Belmont Streeten járőröztek, amikor odajött hozzájuk egy csoport, akik, mint az a videón is látható, bowling-babú jelmezbe voltak öltözve. Rendőreink örömmel vettek részt a Halloween-napi mókában, bemutatva a rendőri munka könnyedebb oldalát Aberdeen pezsgő, de biztonságos és barátságos belvárosában.” 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.