Ezek a hangok kimaradtak. Pedig...

2015.01.12. 12:58
23 hozzászólás

Van egy tartozásom, nem feledkezdtem meg róla, csak a Totalcar-Index videórovat közötti információ-áramlásban voltak kisebb fennakadások, elsősorban személyi változások miatt. Alapvetően semmi rossz nem történt, de a bábák közt többször is elveszett ez a gyerek.

DSC00418
Tízmilliárd forint gördül be Schladmingba, négy gumikarikán

A nyári Ennstal Classic veterántúra - tudják, ahol láttunk Ferrari 250 GTO-t menni közúton, de a többi autó is nagyjából az instant összesbiztosítékkicsapást váltotta ki belőlünk és nem volt belőlük kevés - videójáról van szó. Persze, készítettem vagy tízet, némelyik elég hosszú volt, mire kijegyzeteltem, mire leszkripteltem, mire találtam rá embert, aki megvágja, mire elkészült... Nem volt két perc.

DSC00586
Porsche 904

De nem vonhatom meg ezeknek az autóknak a csodáját, máskülönben mikor hallanának fél méterre az orruk előtt elügető Lolát, McLarent, 180 lóerősre tuningolt, háború előtti BMW 328-ast máskor, mint itt. Vegyék afféle 2015-ös szezon-előjátéknak.

DSC00590

Egy-két bug bennmaradt, de a srác, aki vágta, végkimerülésben inkább a Filmművészetire távozott, másokat meg már nem volt pofám vegzálni a további finomításokkal. Íme a lista a legfontosabb hiányosságokkal:

01.12: Nem Mercedes SLS, hanem Porsche RSK
01.20: Alfa Romeo Giulia Polizia
01.40: De Tomaso Pantera

Kis kamerával készült, tehát minden hang sokkal mélyebb volt eredetiben, a magas zörejek pedig sokszor csak mikrofon- (és elektronikai) torzítások. Ettől még visszaadja a hangulatot, épp kedvet csinál a jövő évi Ennstalhoz. Fogyasszák élvezettel.