Kipróbálnád a Cougart? Itt a vissza nem térő lehetőség!

2015.10.14. 14:59 Módosítva: 2015.10.14. 17:23
3 hozzászólás

Winkler 1968-as Mercury Cougarja éppen működik, sőt, most akár vezetheted is, hogy neked ne kelljen venned egyet. Vegyél részt a Magyar rett szindróma alapítvány javára indított akcióban, amelyben a beteg gyerekek egyéni és kiscsoportos, élményterápiás foglalkozásaira gyűjtenek támogatást. Ha szerencséd van, ott ülhetsz a sokat emlegetett autó volánja mögött és nyomhatod a gázt. A csodálatos amcsi vényolc után közös dobogókői örömautózás a program egy vadonatúj Maseratival. Kedvet kaptál? Szállj be te is!

Mi az a Rett-szindróma?

Képzeld el, hogy egy kerekesszékben ülsz, és zajlik körülötted az élet. Mindent értesz, de kétéves korod óta nem tudsz beszélni, nehezen megy a mozgás, nem tudod használni a kezed, ezért mindenben segítségre szorulsz. Ugye, nehéz elképzelni? Ez az állapot a Rett-szindróma, amely egy nagyon ritka, gyógyíthatatlan, csak lányokat érintő genetikai eredetű betegség.

Mivel a szerencse csak egy adakozóval kedvez, ezért a legnagyobb összeget felajánló egy 8 GB-os Totalcar Pendrive-ot kap, beépített sörnyitóval. Sorsolás november 17-én! Irány az adjukossze.hu!