Totalcar-olvasó a Rulettkerékben

2016.02.11. 16:42
25 hozzászólás

Január 21-én indult és tegnap délután öt órakor zárult le a Totalcar ZsebTV videópályázata. Legfeljebb 30 másodperc hosszúságú amatőr reklámfilmeket vártunk, huszonöt évnél fiatalabb olvasóinktól. A szerkesztőség döntött, a legjobb Totalcar reklámszpot készítője hamarosan beszállhat a szerkesztőségi Mercedesbe, hogy élete legjobb autós kalandjára induljon.

Idén felpörgetjük a Totalcar háztáji videotermelését, megannyi kísérletezés után, márciustól rendszeresen jelentkezik majd a ZsebTV. Szerettük volna, ha olvasóink is beszállnak a munkába egy reklámfilm erejéig, ezért néhány hete amatőr videópályázatot hirdettünk a fiatal autós olvasóinknak. Kiváncsiak voltunk, hogyan látnak minket, mivel reklámoznák kedvenc autós oldalukat egy harminc másodperces pörgős kisfilmben. A pályaműveket tegnap öt óráig vártuk, és összesen tizenöt értékelhető anyagot kaptunk. Valaki éjjel küldte el művét, megnéztük azt is, de a versenyből sajnos kizárta magát a késéssel.

A kis videók itt keringtek a szerkesztőségi levelezőlistán. Nézegettük őket, néha felnevettünk, mert kiderült, az öreg Golffal is lehet csajozni, máskor nem értettük, amit láttunk, és megint máskor elérzékenyültünk egy mobiltelefonos művész igyekezetén, aki az apák-fiúk tematikára fűzte fel az alkotását.

Minden résztvevőnek köszönjük az igyekezetet, az összes filmben láttunk érdekes megoldásokat. A győztest közfelkiáltással választottuk ki, mert a művében valóban ott csillog a tehetség és a szorgalom, a kivitelezés minőségi, és a reklámszpotot látva valóban elfog az érzés: igen, ez a Totalcar.

Jakus Kristóf, gép előtt vagy? Te nyertél, gratulálunk! Íme a győztes Totalcar-reklám:

Ebben a filmben ott a fiatalos lendület, jó a vágás, illeszkedik hozzá a zene, és megfelel a reklámok formai követelményeinek is. Dobunk rá egy logót és ahogy ígértük, munkád később is felbukkan majd a ZsebTV sorozat adásaiban. Már biztosan nagyon kíváncsi vagy, miért küzdöttél. Erről Pista írt neked: 

Bálna a hegyen

Viszünk magunkkal a hegyekbe, csapatni a Rulettkerék 3 Bálnájával (Mercedes 300SEL), amely erre korlátozottan alkalmas, de megpróbáljuk. És persze közben akad némi extrémsport is. Vannak Sacco-deszkáink, gumicsónakunk, szöges gumink, snowboardunk, kötelünk és zsugorfóliánk, valamint egy elvetemült autós srác a Magas-Tátrában, aki már vár minket, és készíti a terepet. Négy nap punkság, rock'n roll és kreténség, ahogy mi szeretjük. Február 17.-én rajtol az öttagú különítmény a roskadásig pakolt Bálnával. Ezt nyerted öreg, küldd a számod és hívlak! Bírod a metált?

A Totalcar idei első videópályázatára érkezett összes reklámfilmet feltöltöttük az Indavideóra, így mindenki megnézheti őket, ha IDE kattint. A szórakozás garantált.