2017.06.25. 13:06

A parkolóház tetején rögtönzött fogadóbizottság várta a hónapok után visszatérő Rulettkerék-Peugeot-t. Az első két tesztkörre gyorsan el is keltek a helyek: megvételkori cinkosom, Csik és hírszerkesztőnk, Assur egyaránt elismerően bólintott, tetszett nekik az újjászületett GTI. Aztán felmentem az irodába, ahol végre a "Mikor próbálhatom ki?" kérdésre nem hosszas hallgatás, hanem egy határozott bármikor volt a válaszom.

Papp Tibi annak ellenére is bejelentkezett egy körre, hogy a kislányáért kellett volna indulnia - tíz perc még belefér, gondoltuk. Nem is vezetett még 205-öst, így ilyen szempontból is érthető volt a kíváncsisága, de azt egyikünk sem gondolta, hogy ilyen maradandó élménnyel ajándékozza meg őt a kis Peugeot.

A hirtelen fellángolás után gyorsan tárcsáztam is az Autódokit, aki megnyugtatott, nem kell rettegnem, de azért figyeljek oda. A trafókábelt persze mindenképp cseréljük ki, ha már így megpörkölődött, és ellenőrizzük, hogy van-e külsérelmi nyom a gyújtótekercsen. Biztos ami biztos alapon Nyegleo azért behívott a raktárba, és ünnepélyes keretek között átnyújtott egy tűzoltókészüléket, ha újra felforrósodna a hangulat.