2016.06.07. 16:13
3 hozzászólás

Amikor úgy forgatod szét, hogy már szinte fáj, meghúzod a kanyart, rárúgsz a kuplungra vagy megrántod a kéziféket, éppen csak meginduljon a hátulja és a kormányzást a gázpedálra bízod. Vagy éppen íven fordulsz, tizedmásodpercekkel játszol, ezerrel száguld az adrenalin, aztán a nap végén összeomolva zuhansz az ágyba: de jót autóztál.

Na ez ilyen. És mivel egy zárt pályán történik, ellenőrzött körülmények között, mindenkitől távol és teljesen legálisan, így attól sem kell félned, hogy feljelent a szomszéd vagy elővesznek az SZTK-köpenyesek a rozsdás kisbuszukkal, mert öt fok a negatív dőlésed elöl. A Faluvégi Farolás a legjobb rendezvény ahhoz, hogy kiengedd a gőzt, gyakorolj egy jót és ledurrants egy pár gumit.

Az idei elsőt a százszor bizonyított Brezova-Gokartland pályán tartjuk (és remélhetőleg még sokat), melyet újabban már Extreme Parknak hívnak és hát néha elég extrém dolgokat látni arrafelé, az tény. Akár ezen a költséghatékony rendezvényen is, amely egész napos és autónként csak 11 ezer forintba kerül, és ebben már benne van a mobilgumis, aki ingyen cseréli a megfáradt abroncsokat (bár jó eséllyel várnod kell egy kicsit, elég sok munkája szokott lenni). A rutinosabbak több szerelt kerékkel készülnek!

Várólista és regisztráció nincs, de tudatosítanod kell, hogy ha sokan leszünk (50-60 autó), akkor bizony várnod is kell majd a sorodra, mivel a pályán egyszerre lévő autók száma limitált. Mondjuk mákod van, mert a társaság mindig kitűnő, a csittifitti polírkirályok nem itt állnak meg a kozmetika és a futóműves között féltávon.

Gyere bátran családdal, haverokkal, nézőként vagy autózni. Június 26.-án mi biztosan ott leszünk és toljuk, amíg el nem fogy a benzin. Aztán meg elmegyünk venni és toljuk tovább. A csapatós-szezon elkezdődött, ne maradj ki!

Ha kérdésed van, fordulj bátran Facebook-eseményünkhöz, ott választ kapsz!