Kamaz oktat a belső sávban

2016.09.03. 06:47
40 hozzászólás

Rossz érzés, ha letolnak az autópályán. Egyrészt, mert az egyszeri sofőrnek hatalmas stressz, ha hirtelen megjelenik mögötte valaki és két méterre fészkelődik az autó hátuljától. Másrészt sokan személyes kudarcként élik meg, ha valaki elől le kell húzódni.

Általában a tükörben hirtelen megjelenő, türelmetlenül refiző autók elején vesék, csillagok, és összefűzött karikák szoktak lenni. Ebben az esetben azonban egy hatalmas Kamaz szeretett volna lényegesen gyorsabban menni, mint a 160-al a belső sávban csordogáló Honda. Még kedvesen le is dudálta a hondásokat, majd elegánsan elhúzott. Azért azt hozzátenném, hogy láthatóan nem húzódnak komoly ellentétek a két fél között, a Kamazos is valószínűleg csak a poén kedvéért dudált.

A Dakarra készült Kamaz egyébként nem kispályás: a V8-as dízellel szerelt szörny közel 1000 lóerőt és 4000 Nm-t tud. Még terepen is tud 140-el hasítani, így nem meglepő, hogy az autópályán könnyedén megy 160 fölött.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.