Októberre meg is lett az év autósportos előzése

2016.10.18. 11:53
12 hozzászólás

Hiába Peter Solberg, Sebastien Loeb és a műfaj legnagyobb nevei, az FIA-féle ralikrossz-világbajnokság hétvégi futamán egy húszéves svéd kezdő, Kevin Eriksson lopta el a show-t. Ezzel az előzéssel.

A hétvégi német forduló döntőjében produkált előzéssel az eddig középmezőnyös srác összehozta első győzelmét a világbajnokságon. A mindent eldöntő mutatvány belülről:

Az idén négyéves ralikrossz-világbajnokságból egyébiránt még hátravan az idei zárófutam. Argentínában majd eldől, hogy az autósport két gigazsenije közül Peter Solberg vagy Mattias Ekström húzza-e be ezt a szezont. És ugyanott még lesz egy nagy meccs az Audi és a Peugeot között is a csapatbajnokságban. Ekstrom és csapata már bajnok, de még jön egy forduló, november utolsó hétvégéjén. Kedvcsinálónak itt a német verseny döntője attól az extrém rajttól a célig. 

Megj.: Azért a konkurens, Red Bull-féle amerikai Global széria sincs nagyon lemaradva. Ott például előfordul, hogy dobbantóként hárítanak a ralibajnokok.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.