Mohó Hiéna 2016: Zsír lett az új Ignis

2016.12.19. 10:12
11 hozzászólás

Rég nem láttuk a Mohó Hiénát. Mindenki kedvenc szőrös állata azonban nem tűnt el: keményen harácsolt, hogy az év végére elég jó koncok gyűljenek össze. Mi viszont nem hagyjuk, hogy tovább halmozza ezeket. Összeszedtük minden bátorságunkat és kitéptük véres, nyálas pofájának szorításából a legjobb cuccokat.

Kezdésnek itt is van egy modell az új Ignisről, egy Ford Performance táska, egy pendrive és egy Beta-sapka. A Hiéna viszont nem adja olcsón ezeket. A feladat: képzeld magad Winkler helyébe, aki nemrég a Suzuki Ignis bemutatóján járt. És most azt is képzeld hozzá, hogy a bemutató elején elveszik tőled a fényképezőgépet, így nem marad más hátra: Orosz doktor stílusában zsírkrétával kell illusztrálnod a történéseket. Amit kérünk: készíts egy hat kockából álló képregényt zsírkrétával az új Suzuki Ignis bemutatójáról!

IMG 2466

A határidő a poszt megjelenésétől számítva 72 óra, tehát három napotok van (22-e 10:12). Nem csak a rajztudás dönt, a jó ötletet legalább annyira díjazzuk. Az elkészült művet töltsétek fel az indafotóra, a linkjét pedig kommenteljétek a poszt alá. Hajrá!

Nagyban zúz az idei karácsonyi hiéna-szórás. Itt találod egy helyre gyűjtve mindet.