Mohó Hiéna 2016: Kell egy Mustang GT?

2016.12.21. 17:02
28 hozzászólás

A Ford V8-as egy fogalom az autóiparban, számtalan hot-rod, dragster és sportkocsi alapja, méretei és tuningolhatósága miatt az építők egyik kedvence. A közelmúltban kétszer is megemlékeztünk róla, egyszer Pista, valamivel később pedig Winkler forgatta ki rendesen a Coyote-ot, mindketten egy-egy Mustangban. És a Mustang forma bizony Legóból is fantasztikus, épp ezért a feladat sem könnyű, ami a birtokoláshoz vezet.

IMG 2474

A Lego nyereményhez csak építős feladat tartozhat, de nem magát a Mustangot, hanem a motorját, a V8-ast kell Legóból megmintázni. Valahogy így:

Nem kell működő motort építeni, hiszen azzal a Lego Technik tulajok tisztességtelen előnybe kerülnének, a cél az, hogy minél ötletesebb és kreatívabb alkatrész használattal készüljön egy felismerhető nyolchengeres. Minél több alkatrész felismerhető, annál nagyobb az esély a győzelemre és nem a méretekre, hanem az eredetiségre érdemes törekedni.

A pályaműveket a szerkesztőség szubjektív alapon bírálja el, a leadási határidő pedig december 23-a, este hét óra. A motorokról készített fényképeket a kommentekben várjuk és elkerülendő a csalást, minden indulónak egy szelfibe kell belekomponálni a munkadarabját.

Nagyban zúz az idei karácsonyi hiéna-szórás. Itt találod egy helyre gyűjtve mindet.