AMTS + Insta kép = nyeremény hangszóró

2017.03.24. 11:04
9 hozzászólás

Kint leszel az AMTS-en és még fotózol is? Nem feltétlen Capa-szellemben, de azért előkapod a telefont, ha valami erőset látsz? A jobbakat megáztatod a filterekben, hogy az Instagram népe is lássa, mi folyik a Hungexpón? Egy plusz hashtaggel most bluetooth-os hangszórót nyerhetsz. Ezt itt. (vagy egy ugyanilyet)

14321716 d11bdf3931fa73e0da9ddfa958be0897 wm

A feladat: Tölts fel képet Instagramodra az AMTS-ről, majd tedd rá a #TCAMTS hashtaget. A játék innen egyszerű: amelyik #TCAMTS-es kép az AMTS végére a legtöbb lájkot kapja lesz a nyerő. 

Játék2: Egy másik, azonos hangszórót az nyer, akinek hashtagelt fotóját a szerkesztőség választja ki Best of Show díjra.

Fontos: Ha szeretnél nyerni, vagy egyáltalán részt venni, tedd publikusra a profilodat. A privátra állított profilokat nem látjuk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.