Emberek, szombaton Parkoló Parádé!

2017.04.19. 18:11
9 hozzászólás

Őrületes újítások előtt a Parkoló Parádé. Szombaton tizennegyedszer tartunk nagy közös parkolást a Hungexpón, de ez a nap más lesz mint a többi, ezt mindjárt te is megtudod.

DSC 4013

Nyugalom, a Parkoló Parádé nem veszti el kötetlen jellegét, de aki letérne kicsit a placc autókból épített ösvényeiről, azt várja kopasz nepperünk 16:00-kor induló Hogyan vesz autót a Becsületesnepper, és hogyan adja el? beszédes című előadása a bejárattal szembeni fogadóépületben. Formátumszülő előadás lesz, a Totalcar Mesterkurzus első állomása - innentől minden Parádén készülünk valami hasznos okítással a parkoló népének. 

A program keretéről annyit, hogy 15:00-kor nyitja meg kapuit a rendezvény. Pontosabban egyetlen kaput, méghozzá a római IV-essel jelöltet, amit az Albertirsai útról érsz el. Innentől 18:00-ig az autóbuzériáé a Hungexpo parkolója, ahova megint kilátogat a világ egyetlen önjáró szabadulós játéka, a Trapbus. Egy Ikarusba épített logikai játék - sajátos élmény, érdemes kipróbálni. Lesz még TCTV-forgatás és elhangzik pár hasznos jótanács arról, hogy állj neki eloltani egy lángra kapott autót. 

DSC 3968

Ezúttal kicsit informatívabbra, egyúttal piacosabbra vesszük a hangulatot. Informatívabbra, mert csináltunk egy letölthető adattáblázatot a kilátogató autóknak, amivel kapcsolatban itt most megkérünk, hogy nyomtasd ki, töltsd ki és tedd ki az autódra szombaton. Semmi sem kötelező, de ha áldoznál ennyit a közszolgálatiság oltárán, azért jár egy köszi. És bizony piacosabbra, mert lesz még egy fontos új elem, ami Parádé Piac néven fut majd. Erről egyelőre annyit, hogy lesz egy külön placc, ahova azok állhatnak majd, akik árulják az autót. Naná, hogy nekik is készült adattábla, itt tudja letölteni, aki eladásra készül a Parádén. A részletekről több infó jön a hajrában.   

Ex és jelenkori TC-flottatagok. #parkolóparádé

Totalcar.hu (@totalcarhu) által megosztott bejegyzés,

Instagramra fel! Az AMTS-re hirdetett fotókonteszt megvolt? Készülünk egy ilyennel a PP-re is, a részvételhez pedig csak annyit kell tenned, hogy a parkolót járva fotózol, majd   #pp14 hashtaggel feltöltöd képedet az Instagramra. Tudjuk, Zuckerberg csicskásai vagyunk, de higgyétek el, egy filterekben megáztatott Insta-kép igenis lehet művészi, másrészt ez a legigazságosabb felület (DSLR-géppel ellentétben fényképezős telefonja a többségnek van). A játék logikája egyszerű: amelyik kép szombat este 20:00-ig a legtöbb lájkot kapja, annak készítője nyer egy Bluetooth-os hangszórót.

Akkor még egyszer a lényeg: szombaton 15-18 óráig Parkoló Parádé a Hungexpón. Parkolni szokás szerint az Albertirsai út túl felén is lehet, amúgy ki-bejárás a IV-es kapun. Előre haverkodni a Facebook-eventnél érdemes, erre találod. No offense, de ne feledd: ha égeted a gumit, minket égetsz. Kulturált, élményekkel teli merülést kívánunk az autóbuzéria végtelen betontengerén!