2017.05.12. 11:17
3 hozzászólás

Imádom megnézni a többiek képeit egy-egy Parkoló Parádé után. Több okból is jó móka: egyik az, hogy még nem láttam olyan galériát, amiben ne találtam volna legalább egy olyan autót, amit nem vettem észre a Parádén. És számtalan olyan kép van, amin ugyan egy olyan kocsi szerepel, amit én is láttam, esetleg én is fotóztam, de azt a részletet észre sem vettem, ami miatt a másik a kioldóra nyomott. Vagy például azért, mert nem is jártam ott, ahol Rézmányi Balázs fotózott.

Aztán különösen érdekes, amikor a csajok is nekiállnak kattintani. Görgei Lilla és Kéner Eszti már sok olyan eseményen csinált saját galériát, amit vagy mi szerveztünk, vagy nagy számban részt ettünk rajta (Millenáris Velodromok, Oldtimer Premierek, Faluvégi Farolások, Parkoló Parádék, stb.). És ők mindig kicsit másképp látják a dolgokat, mint mi. Más emberekre, más részletekre figyelnek fel. És éppen ezért egészen különleges hangulatuk van a csajos képeknek.

Míg többünknek ki volt adva az ukáz, hogy szociautókat, tuningolt gépeket, esetleg Fordokat/japánokat/amerikaiakat vagy franciákat fotózzunk, Balázs, Lilla és Eszti megkötések nélkül kattintottak. Nézzék végig mindhárom galériát, kapunyitástól-érkezéstől távozásig lőttek mindenre ami mozgott, meg arra is, ami nem.

És ami nagyon fontos: most szombaton jön a következő Parkoló Parádé! Ezúttal is lesz érdekes előadás, Novoth Tibi és Göbölyös Zsolt ad elő a Totalcar Mesterkurzuson

A belépés ezúttal is ingyenes mindenkinek, még csak előzetes regisztrációra sincs szükség. Annyit kérünk, hogy töltsd le  ezt a nyomtatható adattáblát, és tedd ki az autódra. Semmi sem kötelező, de hidd el, sokan fognak örülni neki. Ha pedig eladó autód van, egy külön placc áll rendelkezésedre, a Parádé Piacon  ezzel az adattáblával  hirdethetsz a legegyszerűbben.