Ne parázz a csúszástól, inkább tanuld meg, mit kezdj vele

2017.08.27. 11:35
11 hozzászólás

Mindjárt itt a taknyos ősz, a hosszú, jeges tél, te meg előre remegsz, mi lesz, ha megúszik a kocsid segge? A kormányt nem foghatjuk helyetted tavaszig, de ha szeretnéd felkészültebben várni a nehéz helyzeteket, pont lesz egy neked való tréningünk még a tartósan trágya idő beállta előtt. Ha még nincs programod szeptember 2-ára, gyere velünk a tanpályára!

IMG 0478

Megszámolni is nehéz volna, hány tréninghez volt eddig közünk a Groupama Tanpályán. Küldtünk már oda olvasókat, kollégákat; sőt, tavaly még egy nagy csoport villanyautóst is rászerveztünk a vizes műgyantára. Ezek a tréningek nagyjából mind ugyanarról szólnak: arról, hogy megtanulj kis tapadás mellett magabiztosan vezetni. Ez most sem lesz másként, de erre a kora szeptemberire készülünk egy speciális, totalcarosabb kiadással is. Erről majd lejjebb olvashatsz, először is nézd meg ezt a kedvcsináló videót a múltból, benne a három feladattal, ami ebben az őszköszöntő tréningben is benne lesz.

A videóból talán átjött mindenkinek: a vezetéstechnikai tréning lelke a vizes műgyanta, amiből a Hungaroring belterületén található tanpályán négy nagy csík is van. Ebből hármat használ majd mindenki, aki befizet valamelyik szeptember 2-ai csoportra. Délelőtt lesznek a kétórás tréningek, délutánra egy négyórással készülünk – előbbi díja 15 ezer forint, utóbbié 35 ezer forint lesz.

IMG 0639

Mind a két csomagban ugyanazt próbálhatod ki: a szlalomot csúszós úton, az emelkedőn és lejtmenetben autózást csúszós úton, és persze a program része az aljas rántópad, aminél semmi sem utánozza jobban, milyen a hirtelen tapadásvesztés.

A négyórásban nyilván mindenre több idő jut, lesz elméleti oktatás is, plusz ezen már mi is kint leszünk: Csikós Zsolt és Tóth Toci Zoltán áll be a helyi instruktorok mellé. Csikóst lehet kérdezni akár hogyan vezessünk veterán autót témakörben is, míg Toci kint lesz egy meglepetés hátsókerekes autóval, de nemhogy kint lesz, el is visz minden résztvevőt egy húzós körre.

                                          Szóval a lényeg:


Mikor és hol? Szeptember 2-án a Groupama Tanpályán.


Hánykor? 8:30-kor kezd az első csoport, 18:00-kor végez az utolsó.


Mennyiért? A kétórás tréning ára 15 ezer forint, a négyórásé 35 ezer forint.


Mit kapok ennyiért?

- A kétórásban: 3 gyakorlatot, gyakorlatonként 30 perccel.

- A négyórásban: elméleti oktatást; 3 gyakorlatot, gyakorlatonként 35 perccel; totalcaros élményautóztatást + társaságot.


Kedvet kaptál? Sajnos ez már betelt, de további tréningeket találhatsz partnerünk, a Groupama Tanpálya oldalán.