Miért vernek át, ha használt autót veszel?

2017.09.09. 11:34
55 hozzászólás

Az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában tegnap este a magyar használtautó-piacot sújtó bűncselekményekről, csalásokról, átverésekről beszélgettünk a Becsületesnepperrel és Dr. Vágány Tamással, a DAS Jogvédelmi biztosító jogtanácsosával. Konkrét esetek, megoldási javaslatok és tanácsok mindenkinek, aki autót vásárol, de nem szeretne áldozattá válni, íme: 

Évek óta dolgozunk együtt, az eseteket sokszor önök, a Totalcar olvasói szolgáltatják, miután valamilyen átverés áldozataivá váltak. Bizalmukat igyekszünk azzal megszolgálni, hogy az ügyeket alaposan feldolgozzuk cikkeinkben és hiteles szakértőkkel próbálunk tanácsokat adni mindenki másnak, aki szeretné elkerülni a bajt. A műsor felvételét az alábbiakban láthatják, fontos tény, hogy egy nagy országos médium is témái közé emelte a magyar autópiac tarthatatlan viszonyait.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

  • Átveréstörténetek a használtautó-vásárlás során? Kerüld el őket, válogass olyan hirdetések közül ahol a kereskedő előcsekkolt, az autó állomány dokumentált!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.