Vedd fel a Bear Grylls-pofát

2017.12.18. 17:39
32 hozzászólás

A kalandorok, de minimum túrakedvelők csomagjával nyitjuk az idei karácsonyi hiénát. A szett kétharmada valami Jeep-útról jött, míg az értékének kábé négyötödét adó túlélő túra táska eredete már elveszett a kollektív emlékezetünkből – ettől még nagyon kompakt. Ő itt: 

A csomag Jeep-eredetű tagjai egy vészhelyzeti paracord karkötő (Ez az a most nagyon menő cucc, amit kifejtve több méter nagy teherbírású zsinort kapsz. Hegyvidéken eltévedt embernek állítólag jól jöhet.) és egy jeepes notesz. Utóbbi nem kimondottan életmentő, de nagyon vagány hangulatteremtő. Szóval ez a hármas lesz azé, aki – a szubjektív szerkesztőségi minősítés szerint – a legjobban oldja meg a feladatot. Ami pedig...

...a feladat lelke Bear Grylls főcserkész, kalandor; az ember, aki arról lett híres, hogy undorító dolgokat eszik a kamera előtt, alkalmanként kibelezett tevetetemekben alszik... Szóval őt kéne leutánozni, méghozzá a pillanatban, amikor a vadonban talált bármit a szájához emeli és arcára kiül az undor (segédanyag). Nem kell megenni/bántani semmit, a szájból kifolyó kukacnedv nemhogy nem plusz pont, de kizáró ok; a pillanatot kapd el bármivel, akár plüsszsiráffal, a lényeg, hogy ott legyen az arcodon a túlélésért bármit mély ösztön. Határidő: holnap, azaz december 19-e 21:00. Addig jöhetnek pályaművek. A képet bárhova töltheted, a lényeg, hogy a linkjét írd meg ide, a poszt alá kommentbe.

bte

Jön még majd feladat és nyeremény elég, ezen a linken találod majd a karácsonyi hiénák gyűjtőjét.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.