Villámhiéna éjjeli baglyoknak

2017.12.22. 00:59
46 hozzászólás

Éjjel egy múlt és te még most is itt bújod a Totalcart? Nem fogunk elkergetni, de azért tudd, elérhető az oldal nap közben is. Na mindegy, ha itt vagy, örülünk, és egy testhez álló hiéna csomagot lógatunk eléd.

Nem vennénk a lelkünkre, ha az ilyen éjjeli totalcarozásokra rámenne az egészséged, úgyhogy ez a csomag a legjobb helyre megy majd. Miért? Mert egy activity tracker van benne. Ez olyan óra, ami folyamatosan figyeli a pulzusod, követi, hogy mennyit mozogsz, meg ilyenek. Egy Seat-úton dobták hozzánk, de mivel itt mindenki űber kiegyensúlyozott és egészséges, végül ment a nyereményalapba ez is. Jár mellé egy szépen illusztrált szakácskönyv az Axiáltól, egy kis Swift, meg egy williams-es szett széldzsekivel (a galériában megnézheted)

Mivel már eleve késő van, ezt a hiénát most nem bonyolítjuk túl. A feladat: írd be a kommentfalra (poszt alatt), hogy: Éjjeli bagoly vagyok, Totalcart olvasok. Ennyi. Hajnal négyig él a játék, az addig érkező első 15 komment játszik. (Egy emailcím csak egyszer ér, légyszi ne trükközzön senki a profilokkal.) Én viszont húzok aludni. További jó netezést, sorsolás reggel.

Van és lesz még nyereményjáték, ezen a linken találod a karácsonyi hiénák gyűjtőjét.