Szolid gumiégetésen kapták a Tesla villanykamionját

2018.02.25. 14:10
3 hozzászólás

Gyorsulgatni láttuk már, közúti teszten is lekapták korábban, de már gumipörkölő videó is van a Semiről. A Tesla novemberben bemutatott villanyhajtású nyergesvontatójáról van szó, ami állítólag öt másodperc alatt tudja üresen a 0-100 km/h-s sprintet. Idővel tele lesz a YouTube tisztességes gumifüsölésekkel, dragpályán alázó Semikkel, még ha az üzemnek más haszna nyilván nem lesz. Addig érjük be ezzel itt:

A közúti teherszállítás óriási változás előtt áll, és most nem feltétlen a Semire kell gondolni, ami körül mint minden teslás projekt körül egyelőre nagy a bizonytalanság. A Nikola eközben már nagyban csinálja a közúti teszteket üzemanyagcellás kamionjával, éppen túl vagyunk az első USA-t átszelő önvezető kamionos sztorin, miközben villanyhajtású nyergesvontatóval is egyre többen készülnek, még a Daimler is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.