Daytonai koncokat egy pontos tippért?

2018.02.28. 13:27
202 hozzászólás

Hazaviszek egy gumit az irodába mondja János, a Continental PR ügynökségének vezetője, miközben a Daytona Speedway pitjét járjuk. A 24 órás futam hétvégéjén vagyunk, az a bizonyos iroda 8500 kilométerre, a gumik még a bokszban vagy már az autókon. Aztán kicsit később, egy betétfutam győztes autójáról tényleg lett egy gumija Jánosnak, nekem meg annyira imponált a húzás, hogy gondoltam, felfűzök rá egy hiénát úgyis el kéne passzolni valahogy az olvasóknak a kint gyűjtött cuccokat. Ez történik most, hetekkel a futam után, de előbb még tessék, a sztori képes feldolgozása. 

conti gif.gif

Na, de vissza a játékra, amiben nem a daytonai ovált megjárt abroncsot lehet megnyerni, az megmarad a Continental irodájának dísze. Ez a hiéna most egy vegyes csomagért megy, mindazért, amit összekapkodtam a futam alatt. Van közte egy adag contis repi ajándék, pl. az amerikai drukkerek kedvence, a sörösdoboz-szigetelő szivacs, pulcsi, helyi újság, napszemüveg az AMG-s csapattól...

Ebben a hiénában most kratívkodni sem kell, a feladat holtegyszerű: tippeld meg, hány grammos a pályáról hazacipelt abroncs. Konkrétan az a használt példány, ami leutazta a Daytona-Budapest-távot; nem elég kitúrni, milyen nehéz egy ilyen versenygumi alapból. Ha megvan a tipp, kommenteld be ide, a poszt alatti kommentfalra. Egy nicknévről csak egy tipp ér! A határidő: holnap, azaz március 1. 12:00. Az nyer, aki a legközelebb tippel. Hajrá!