2018.03.08. 16:18
38 hozzászólás

Eljött a nyereményjáték, amiben kifizetődik az a sok sötét aknában, csápos alatt eltöltött nyakfájdító óra. A sokat látott autószerelők játszótere lesz ez a poszt, mert mi is lesz itt az a nagy feladat, amit fejben már odaadtunk az ország legtapasztaltabb lakatosainak?

Találsz lent tizenegy képpárt, tizenegy szépen befotózott autóról: ki kell találni, melyik micsoda. Az nyer, aki a legtöbbet eltalálja, ha pedig egyezés lesz a jól válaszolók között, sorsolunk. Nyugi, nem időre megy, hagyunk időt elkóborolni a részleteken. De előbb még a nyereményekről. 

Miért megy a játék?

Természetesen ledes műhelylámpákért – mire lehet jobban szüksége annak, aki autók alatt éli életét?

A fődíj: Egy masszív, hajtogatható, felakasztható akkumulátoros szerelőlámpa: egy Osram Ledinspect Foldable 80. 80, mert 80 lumennel világít, plusz van még rajta egy 25 lumenes keresőfény.  

A második díja: Az Osram állítható szögű és állítható fényerejű (300 és 60 lument tud) fejlámpája, egy LED inspect Headlamp 300.

A harmadik díja: Egy LEDinspect Pro Penlight 150 UV-A. Egy toll-lámpa UV-A szivárgásdetektorral. 150 lumenes fényerejével szerelőlámpának se rossz, de az igazi plusz ebben a végébe épített UV-A-s fényforrás, szivárgástesztekhez hasznos extra.

Szóval ezekért érdemes kitölteni a kvízt. Na meg azért, hogy megtudd, mennyire vagy jó autóismeretben olyan szögből, ahonnan legtöbbünknek nemhogy a típus, de még a kategória sem menne. Görgess le az Indapass-bejelentkezéshez (mert a játékhoz be kell jelentkezned. Ha még nincs Indapassod, ott tudsz regisztrálni is). Eredményhirdetés kedden, a győzteseknek üzenünk az Indán is. Hajrá!

A játék lezárult.