Ideje egy kontrollált csúszkálásnak a vizes műgyantán, nem?

2018.03.29. 14:21
3 hozzászólás

Fél éve már az utolsó totalcaros vezetéstechnikai tréningnek, ideje egy újabb nagy napnak a mogyoródi műgyantán. Ha az óvatos téli menések után felráznád a reflexeid, odalent megtudod, mit ajánlunk hozzá április 8-án.

IMG 0516

Három turnusban, összesen 90 autóst várunk április második vasárnapján, 8-án Mogyoródra, a Groupama Tanpályára. Ahogy mindig, most is a kis tapadás mellett magabiztos úttartás-téma köré épül a tréning. Az egész lelke a műgyanta lesz, a rántópados ABS-tesztpályán, a szlalompályán és a lejtő-és hegymeneti pályán zajlik majd a nap. Ha ez a három helyszín így most nem mondott sokat, tessék megnézni ezt a videónkat a múltból, jól megmutatjuk benne, hol mit kell majd csinálni. 

A kínálat kétféle tréningből áll. Lesz két délelőtti kétórás turnus: a korábbi 9:00-kor, a későbbi 11:00-kor indul. Az instruktori pályaismertetés és eligazítás után itt félóra marad külön-külön minden feladatra, ennek a csomagnak 15 ezer forint az ára. 

A délutáni csoport (#TC EXTRA) hosszabb és totalcarosabb lesz. Itt lesz egy alapos elméleti képzés az elején, és persze a vezetésre is lényegesen több idő jut. Egy ötvenperces szellemi alapozás után jön egy 40 perces vegyes kör az összes pályán, majd lesz még 35-35 perc minden egyes feladatra. Ebbe a délutáni fordulóba delegálunk mi is kollégákat a szerkesztőségből segíteni, okoskodni. Ez a csomag nem csak élményben és időtartamban, árban is nagyobb: 35 ezer forint.

IMG 0642

     

A lényeg tömören:


Mikor? – Április 8-án 09:00-tól 18:00-ig.


Hol? – A Hungaroring belső területén, a Groupama Tanpályán.


Miből áll? – Mind a két csomagban ugyanazt próbálhatod ki: a szlalomot csúszós úton, az emelkedőn és lejtmenetben autózást csúszós úton, és persze a program része a rántópad is.


Milyen hosszú? – A rövidebb csomagok két-két órásak. A délután TC EXTRA-csomag háromórás.


Kinek való ez? – Bárkinek, aki szeretné tudni, hogy mit csináljon, ha megcsúszik alatta az autó.

Ha kell még bátorítás, itt, itt és még itt is találsz olvasni- és néznivalót hasonló korábbi tréningekről. Fizetni előre utalással és PayPallal lehet.

Kedvet kaptál? Ide kattintva jelentkezhetsz a csoportokba.