Így néz ki egy fényes nappal előadott katalizátorlopás

2019.01.15. 21:06 Módosítva: 2019.01.15. 21:22
30 hozzászólás

Ha eddig - hozzám hasonlóan naivan - azt gondoltad, a katalizátorlopással csak Közép/Kelet-Európa rossz sorsú környékein élnek a piti tolvajok, most meglepődsz. Ezt a forgalomfeltartással járó(!) katalizátorkivágást London külvárosában, East Hamben mutatta be ez a passatos srác. 

Amit ezen az eredetileg a Newham People's Alliance FB-oldalra pénteken kikerült videón látni egyáltalán nem ritka jelenség arrafelé. A londoni rendőrség 2018 júliusa óta 900 katalizátorlopásról tud a városban bár ezek többségét aligha így, fényes nappal követték el. Pedig katalizátort lopni ugye nemcsak lopás, de nettó közveszélyeztetés, anélkül ugyanis sok amúgy vízgőzzé és kevésbé káros anyaggá alakítható káros anyag jut a szabadba, amit aztán ez a bátor passatos is beszív majd, aki a feketepiacon jó ha egy-kétszáz fontot kapott a Priusból csonkolt zsákményért. 

(HVG találata)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.