2019.04.18. 11:08
19 hozzászólás

Nincs igazi műhely csajos poszterek nélkül, de valljuk be őszintén, amit ezeken a képeken látunk, a legritkább esetben tükröznek valós élethelyzeteket. Mikor próbálna meg egy alulöltözött lány egy óriási csavarkulccsal turkálni egy nagy V8-as motorban? És mitől tiszta olaj, ha a motor csillog-villog? Ideje megreformálni a műfajt!

Jungheinrich kep

A targoncák a mindennapjaink részét képzik, még akkor is, ha ritkán csodálkozunk rájuk. Ezekkel a munkagépekkel mozgatják és emelik be a raklapra pakolt árukat. Létezik belőlük kézi, benzines, dízel, gázos és villanyhajtású is. Van, amelyikkel magunk előtt tolhatjuk az árul (homlokvillás), és van amelyikkel magunk mellett van a villa (tolóoszlopos). A Jungheinrichtől most egy homlokvillás, dízel villástargoncát kaptunk 1:25-ös méretarányban, ezért a modellért folyik a küzdelem. Jöjjön a feladvány:

Jungheinrich kep2

Modellkedj targoncával! Fotózd le magad egy targoncán/targonca mellett pózolva és töltsd fel a képet egy képmegosztóra (pl. Indafotó), majd linkeld kommentben. Határidő: 2019. április 21. 23:59. A győztes szigorú szakmai zsűrink választja ki, eredményhirdetés április 23. délidőben. Ha inspirálódnál, ajánljuk ezt a Velvet cikket, amiben Palvin Barbara világhírű magyar topmodell mutatja meg, hogy kell fürdőruhakollekcióban pózolni.

tk3s imp barbarapalvinswimwear non exclusive 17028

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.