Elmennél egy vezetéstechnikai tréningre?

2019.05.10. 15:31
0 hozzászólás

Ha a kora márciusi körről lemaradtál vagy csak újráznál, van egy jó hírünk: megint szervezünk egy vezetéstechnikai tréninget. És a Nordschleiféről hozzunk hozzá instruktort!

R031031

Május 18-a, szombat – ha még nincs programod aznapra és elmennél egy vezetéstechnikai tréningre, szerencsédre pont szervezünk egyet. A helyszín a szokásos, azaz a Hungaroring ölelésében fekvő, műgyantával, rántópaddal, bójákkal és vízfüggönnyel jól ellátott Groupama Tanpálya, ahol a szokásos terepen megy majd a tréning.

Ahogy általában, úgy most is választhatsz, hogy rövid vagy hosszú tréningre neveznél-e. A rövid mindennel együtt kétórás, ebben minden gyakorlatra 30-30-30 perc jut majd a csoportoknak. És lesz most is egy Totalcar-kiadás, ami négyórás. Ott mindenre több idő jut majd, van benne egy elméleti eligazítás, plusz a helyszínen segít Papp Tibi és az a Bertalan Miklós, aki máskor a Nordschleifén oktat pályaautózást (erről mesélt nemrég az Égéstérben), szóval érdemes lesz rá odafigyelni. 

R030933

Mind a két tréning ugyanazt a három tesztpályát érinti majd:

JELENTKEZNÉL? IDE KATTINTS

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.