Háttérmunkáért komoly nyeremény

2019.07.10. 16:21
5 hozzászólás

Bő három napja volt mindenkinek, aki olvasta a pénteki posztot, hogy egy kis kreativitással nyerjen húszezer forintot érő Smart-kártya pontot, meg egy teljes sort azokból a Ducati kismotorokból, amiket a Shell aktuális promóciójában lehet beszerezni. De nem csak az első helyezettnek jár komoly nyeremény, 15 ezer pontot kap a második, 10 ezret a harmadik versenyző, és persze nekik is jár a teljes Ducati-sor. Hétfő éjfélig kellett feltölteni Instagramra a képeket.

Hogy mit is kellett tenni? „Mi azt szeretnénk, ha a hátteret csinálnátok meg, szabad technikával. Úgynevezett akármiből modellezzétek le a naplementés tájat, a tengerpartot, a turista látványosságot, a motorostalálkozót, a széles országutat. Bármit használhatsz, de tényleg bármit. Ha fogpiszkálókból építed meg a találkozó motorjait, ha egy tükörtojás sárgája a naplemente, ha LEGO-kockákból építesz homokos tengerpartot, nekünk bármelyik jó. Nem kell mindet megcsinálni, egy háttérrel is lehet nevezni, de természetesen több háttér egyenlő nagyobb esély, ugye. A képeket töltsétek fel Instagramra, dobjatok hozzá hashtagaket: #totalcar #totalbike #kezmuveshatter #shellducatikaland. Mindegyik hashtag kell, ne spóroljátok le egyiket se!”

Attól tartok, csak mi gondoltuk könnyű feladatnak a kézműves háttér készítést, vagy még az is lehet, hogy nem mindenki tudja, hogy 20 ezer Smart-kártya pont az beváltáskor pont 20 ezer forintot ér. Esetleg már mindenki nyaral, vagy csak nem használnak elegen Instagramot – akárhogy is, a visszafogott aktivitásnak kifejezetten örülhetnek azok, akik feltöltötték a képeket az Instára. Ilyen nyerési esélyekre jobb helyeken fogadni sem szokás, de legalábbis nem illik, mert gyakorlatilag biztos volt a dobogós helyezés. Ugyanis lattilax annyira biztosra akart menni, hogy kapásból nyolc képet töltött fel.

 

Talán nem meglepő, hogy a nevezett képek közül a parkoló parádésat tettük meg nyertesnek – technikában, kreativitásban nem emelkedett ki a többi közül, na de a témaválasztás! Lehetett volna lattilax az összes helyezett is, de az azért hülyén vette volna ki magát, meg szerencsére timeaoszko is dobott fel fotót, igaz, ő elfelejtette rendesen felhashtagelni, de egyrészt a kép alapján elég egyértelmű volt, miért is töltötte fel, másrészt tisztáztuk a dolgot vele, és pótolta a tageket.

 

Tímea képe kapta a második díjat, és ha már lattilax nem kímélte magát, és ennyi fotót csinált, megkapta a harmadik helyezettnek járó díjat is a 3D-s papírhátteréért.

 

A teljes képhez tartozik, hogy robert.ban is tett fel egy képet, böcsülettel dobált mellé hashtageket, de lássuk be, a motor mögött nem egy kézműves háttér látszik, hanem a horvát tengerpart. Őt csak irigyelni tudom a tengerparton mókázás miatt innen a laptop mellől, de sajna díjat nem tudunk adni. Markmihok képe is klassz lett, de a háttér nem kézműves.

A nevezőknek köszönjük, hogy belementek a játékba, azt hiszem megérte: lattilax a jókor, kellő mennyiségben elhelyezett pályaművének köszönhetően 30 ezer forintnak megfelelő pontot nyert, ez mai árakon durván 75 liter üzemanyagot ér. Ennyiből akár a tengerpartig és vissza is el lehet autózni, ami azért nem rossz biznisz egy kis legózásért/origamizásért.