Nepperűzés a legvidámabb kisautóban

2019.10.05. 08:57
6 hozzászólás

A nyári nap utolsó sugarait kihasználva hátracsaptuk a Bianchi nyitható tetejét és bepasszíroztuk magunkat négyen az ülésekre. A cél a közeli hamburgeres volt, menjünk tán egy pizzériába az olasz kocsival? Az túl kézenfekvő lenne. Közben alulnézetből azt is megfejtjük, miért is járnak az emberek olyan nagy autókkal, és hogy milyen kocsi lenne jó Zombinak:

Könyvpremier! Október 5-én, a Parkoló Parádén Csikós Zsolt második könyve, aFeljegyzések a Titanicról már megvásárolható, és mivel a szerző hoz magával tollat is, dedikálni fog. Mindenkit várunk szeretettel, gyertek el, jó lesz! Minden infó, jegyvásárlás itt lejjebb.

Fontos információk az következő Totalcar Parkoló Parádéról!

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek! A következő (májusra tervezett) Parkoló Parádét a kialakult helyzet miatt valószínűleg nem tudjuk akkor megtartani! Reméljük, a júliusira már sor tud kerülni, amint többet tudunk, kiírjuk! Addig is mindenkinek kitartást, ha tehetitek, maradjatok otthon és vigyázzatok magatokra!

Parkoló Parádé a Totalcaron

Ilyen volt az év első Parkoló Parádéja
Aki nem volt ott, most megnézheti a többieket, aki ott volt, megnézheti magát. Képek, videók minden mennyiségben!
Jobb a prémium benzin a sima 95-ösnél? Tényleg árt az E10?
Minden benzinnel és gázolajjal kapcsolatos kérdésre választ ad a Totalcar Mesterkurzus előadása Dr. Zöldy Máté motor- és üzemanyag-szakértővel.