Felismered hátulról?

Hétvégi hiéna - ötödik forduló

2020.03.14. 06:33
58 hozzászólás

Néhány évvel ezelőtt ámultunk a Ssangyong nagyívű gesztusán, már nem kell belesüppednünk az irányjelzők katatón kattogásának mocsarába. A Rexton G4 kormánya mögötti kijelzőn öt különböző visszajelző-hangból választhatunk, akár tücsök pajtás is szinkronizálhatja az irányváltási szándékunkat. Mostani játékunkban ssangyongos csecsebecsékért és a Navitel korrupciós pálinkájáért kell egy műszeregységet bámulni megvilágosodásig, csak nem onnan, ahonnan megszoktuk, hanem onnan, ahol a Rexton tücske lakik.

Nem kivágott képrészletből, nem az ajtókárpit textúrájából, vagy az ajtózár úszójának menetemelkedéséből kell megmondani, hogy milyen autóra gondoltunk, hanem a műszercsoportjának hátuljából kérjük beazonosítani a pontos típust, és szériát. Segíthet a csatlakozók formája, a kilométeróra spiráljának kuplungja, vagy néhány feliratrészlet. A cikkszámot eltávolítottuk, azt nem érdemes keresni, de árulkodó lehet a visszajelző lámpák és a mutatós műszerek elhelyezkedése is.

TChiénahátulról1

Szóval a hiéna kérdése a fenti csomagért: mégis miből szedtük ezt ki? A válaszokat ide várjuk a poszt alá, a leggyorsabb megfejtő fog bögréből pálinkázni.