Bármilyen autót ki tud faragni, és nem is akárhogyan

2020.03.30. 16:27
3 hozzászólás

A koronavírus miatt mindenkinek jóval több ideje van, mint általában. Ez valószínűleg a Woodworking Art nevezetű YouTube csatorna tulajdonosával sincs másképp, hiszen az elmúlt hónapban több feltöltése volt a megszokottnál.

2020 land cruiser wood model 1

Minden videója arról szól – bár már valószínűleg kitalálták – hogy különböző dolgokat farag ki fából, köztük autókat is. Igaz, csupán tizenötödik feltöltésében csinált először autót, egy Lexus-t, de azt több mint tízmillióan nézték meg, többen, mint az első tizennégyet összesen. Érthető módon a rá következő tíz videójából hatnak a témája már autó volt. Nehéz lenne kiemelni munkái közül a legjobbat, hiszen mindegyik nagyon igényes és részletes, de a csatorna legnézettebb videója egy 2020-as Toyota Land Cruiser faragása, ezt 24 millióan tekintették meg egy hét alatt.

Műveit egyébként nagyrészt megrendelésre gyártja, munkáit elnézve gyakorlatilag bármit meg tud csinálni. Az már csak a hab a tortán, hogy 10 hónap alatt 322 ezer feliratkozója lett csatornájának. Nézzenek rá, ha kíváncsiak a többi videójára is, megéri.

maxresdefault (5)

A mesternek egyébként nem ez az egyetlen csatornája, a Magnet HQ is az övé. Itt mágneses golyókból csinál különböző dolgokat, például Forma-1-es versenyautót, fegyvert, de a Verdák filmből Matukát is elkészítette. Ezek a munkái valószínűleg tizedannyi erőfeszítést igényelnek, bár az imént említett meseszereplőt 30 ezer golyóból csinálta. Ezek nem is annyira nézettek, de azért oda tudnak ragasztani a képernyő elé.