Amikor nincs tovább

2020.06.10. 09:47
11 hozzászólás

Az autógyárak euró milliókat költenek arra, hogy saját design központjukban vagy tervező stúdiókkal karöltve adjanak formát az új modelleknek. Szorgos kezek munkájának gyümölcseként kapunk olyan alkotásokat, mint az Alfa Romeo 8C.

vs

Egyes autók csak képen léteznek, de úgy is elakad a lélegzetünk, mint a Volvo Estate tanulmány.

Rengeteg ember érez késztetés, hogy egyedivé tegye az autóját, és néha bizony elképedünk a végeredménytől, mert nem is gondolnánk, hogy kik járnak közöttünk. A következő autó sem gondolta volna, hogy ilyen sorsa lesz, de mielőtt sokkot kapnánk a végeredménytől, szánjuk rá az időt, és vegyük szemügyre alaposan a látványt. Az ördög a részletekben lakik, tartja a mondás, ez ebben az esetben is igaz. Nézegetjük az autó belsejét, újabb és újabb átgondolt, finoman kidolgozott részletek kerülnek a szemünk elé, nem egy esetben olyan extrák, amikre a gyárban nem gondoltak. Abban a pillanatban nagyon ott lennék, amikor a művész hátralép, és elégedett pillantással konstatálja a végeredményt, kész van! Következzék a művész és remeke, akihez képest Michelangelo egy kondásinas.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.