Ennyi izzó mellett még éjszaka is napszemüveget kell hordani

2020.06.13. 17:27
0 hozzászólás

A Garage 54 csapata előszeretettel használ Ladákat projektalanyként, elég csak a korábbi tandem driftes, vagy 5 féle üzemanyag tankolós videójukat megnézni. Szokásukhoz híven legutóbbi feltöltésük témája is hasonlóan őrült, most azt találták ki, hogy tetőtől-talpig ledes izzóval borítanak be egy Ladát, majd sötétedés után kiviszik az utcára.

Az izzók beszerelése könnyen ment, de esélyes, hogy mire a dolgozók a háromszázadik lyuk fúrásához értek, már eléggé unták a dolgot. Miután az összes LED a helyére került, kezdődhetett a tesztvezetés, viszont még mielőtt útnak indultak volna, szembesültek egy apró problémával: a motorháztetőn lévő izzók vakító fényétől semmit nem lehetett látni. A műsor vezetője ezt úgy igyekezett orvosolni, hogy felcsapta napszemüvegét. Mint kiderült, ez sem jelentett túl nagy segítséget.

A végeredmény kétségkívül szemkápráztató. A drónnal készített felvételeken nem is látszik az autó körvonala, hiszen annyira fényes, de a közeli videókon már látni a Ladát, és a rengeteg izzót. Egyébként a ledes izzók nem melegednek annyira, de mivel most háromszáz darabot szereltek az autóra, így érezhetően melegebb volt az utastérben a sofőr szerint. Sőt, az épületek mozgásérzékelő lámpái kikapcsoltak amikor elhajtottak előttük, mivel úgy érzékelték, hogy nappal van.

garage-54-led-lights-on-lada-body (1)

A kísérlet sikeresnek bizonyult, viszont a Garage 54 videóiba szereplő autók általában nem szokták túlélni a kísérleteket. Az orosz fickónak azonban újabb hibátlan ötlete támadt az autóval kapcsolatban: ha összegyűlik a videón 250 ezer like, akkor bedobják egy tóba, persze világító izzókkal - hiszen azok vízállók. Elképzelésük szerint így majd látni a tóban lévő élővilágot.