Kamionok alatt driftel ez a Corvette C4

2020.06.29. 14:21
0 hozzászólás

A múltkori Ladás, tandem driftes posztunk után meg voltam győződve, hogy ennél királyabbat egy darabig nem fogok látni a kategóriában. Most mégis úgy tűnik, méltó kihívója akadt a Garage 54 csapatának, ugyanis egy c4drifter nevű Instagram felhasználó azzal büszkélkedik, hogy Corvette-jével simán tud kamionok alatt driftelni - írta a Carscoops.

C4-Corvette.gif

Már csak a felhasználónévből is kiderül, hogy egy igazi C4 fanatikusról van szó, aki nem mellesleg imád driftelni. Lehet, hogy mostanában túl sok Halálos iramban filmet nézett, és onnan jött neki az őrült ötlet, mindenesetre egészen elképesztő és egyben ijesztő látványt nyújt a kamion alatt suhanó Corvette.

A gyári C4-ek egyébként egy méter tizenkilenc centis magasságukkal is bőven alacsonynak számítanak, de mint kiderült, ez nem lett volna elég a mutatványhoz. Tíz centivel még lejjebb ültették az autót, így már meg lehetett valósítani a nem mindennapi elképzelést.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.