Vezetés közben nem kéne keresztrejtvényt fejteni

2020.10.06. 14:12
63 hozzászólás

Csodálatos dolog látni, ahogy sokan nem hagyják, hogy a modern technika a fejükre nőjön. Mert lehetne pörgetni vezetés közben a Tik-Tokot, a Candy Crush Sagat, régimódibb arcoknak még az Angry Birds is fent lehet. Viszont egyik sem ér a közelébe annak a keményvonalas hipszter-ikonnak, aki KERESZTREJTVÉNYT FEJT vezetés közben. Elképesztő magasság ez, tényleg, csak azzal lehetne felülmúlni, ha még esetleg pulóvert is horgolna közben. A képet köszönjük Virágnak

Reméljük, el sem kell kezdeni magyarázni, hogy miért nem szabad ilyen, és ehhez hasonló dolgokat csinálni vezetés közben. És bár a téma messzire visz, hiszen a modern autók infotainment rendszere legalább úgy tereli a figyelmet, mint egy mobil, ez ne legyen mentség, vezetés közben inkább csak a vezetéssel foglalkozzunk. 

Ellenben ez az Apple EarPods füles gazdátlanul hever a szerkesztőségben hónapok óta, szeretnénk valakinek odaadni. És mint olyan eszköz, ami simán lehet autós kihangosító, ehhez kapcsolódik a feladvány is. Kommentben írd meg, milyen hajmeresztő dolgot láttál, amit más művelt vezetés közben. Fontos, hogy a kommenteket csak itt, a poszt alatt fogadjuk el. A kommentekből kiválasztjuk a legjobbakat, ezek közül pedig egy szombaton megjelenő (október 10.) posztban, közönségszavazás után kerül ki a legjobb. A kommentek beküldési határideje 8-a, csütörtök, 12:00.