Azt hiszed, mindent tudsz az autókról?

2020.11.12. 15:31
40 hozzászólás

A kocsmai vetélkedő, vagy pubquiz nem csak egy újabb indok az ivásra, hanem rendes vetélkedő, móka, kacagás, miközben az ember még talán tanul is valamit. Nem bonyolultak a szabályok: a bárokban, kávézókban, kocsmákban összegyűlő társaságok 4-6 fős csapatokban a feltett kérdésekre válaszolnak és gyűjtik a pontokat. A kérdéssor végén a legtöbb jó választ adó csapaté a dicsőség, és a nyereménypia. 

Bartha Álmos, a QuizNight egyik szervezője néhány hete keresett meg, hogy szeretne csinálni egy autós tematikájú estet, viszont időközben a kocsmakvíz egyik alapeleme, a kocsma kiesett a lehetőségek közül, emiatt online közvetítve megy tovább a játék. Ma este például ehhez hasonló kérdések lesznek:

  • Kinek az autója hagyományosan az SCV 1?
  • Melyik autómárkából vált ki a DS?
  • Mit jelöl a T betű a Fiat márkanevében?

Bizonyos kérdések szinte egyértelműek, mások pedig még a gyakorlottakat is gondolkodásra késztetik. Ha van kedvetek ma este héttől, ebben a posztban tudtok csatlakozni. Mivel a monitoron keresztül elég nehéz a sör átvitele, most csak a dicsőség lesz a győztesek érdeme, de gyertek, szórakozzunk egyet. Az élő közvetítés ide, a poszt alá lesz beillesztve, itt tudjátok követni a kérdéseket.