Jobb, mint a Prius, ha kicsi a motyó

Válogatás a legfrissebb Népítéletekből

2020.12.14. 10:40
8 hozzászólás

Ez az Opel, már nem az az Opel... - Opel Astra

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az átadás után hamar összeszoktak, igaz furcsa volt, hogy az alapjárata egyenetlen, de azt mondták, ez ilyen, így működik. Jól húz, rugalmasan lehet vele közlekedni, viszonylag kényelmes. Voltak, vannak még apró bosszantó dolgok, amik máshol lehet, hogy még több pénzért nincsenek, de egy céges autónál nem válogathat az ember.

Csikós mesél az Opel motorokról

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Jobb, mint a Prius, ha kicsi a motyó - Toyota Auris

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az első hibridem. Előtte azt gondoltam, hogy ez is pénznyelő és bonyolult, mert még elektromotor is van benne. Érdemes utána olvasni, egyszerű, mint a faék. Egy 1.6-os Mazda 3-t váltott. A kocsi hasonlóan gyorsul, csak itt nem váltok.

Anti is hasonlóan gondolkodott

M30D S, kompromisszumok nélkül - Infiniti M30D

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Életem során, csakúgy mint mások, a legjobb ár-érték arányt keresem az autóválasztásban is. Így esett a választásom az Infire. 4 éve használom, mai napig imádom. Kiválasztásánál fő szempont volt a fenntarthatósága: 9 l-t fogyaszt vegyesen használatban, az olajcsere megvan 23 000 ft-ból, nem kell kiüttetni a szervizt valahol.

Nálunk Winkler ült hasonló Infinitiben

Apa méregzsákja - Mazda 6

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Már egy ideje nézegettem a típust, és amúgy is váltani akartam. 7 éven keresztül csak dízellel jártam, egy Avensissel (2.0,D4D) és egy GH -s előző szériás 6-osnak. A Toyonak csak a váltója volt gyenge egyszerűen nem bírta a rengeteg pályázást, a 350 000 km-t 3 váltó felújítással abszolválta, de unalmas volt dögunalmas. A 6-os Mazdában 2 literes dízel volt, hibátlan volt és kényelmes, és nagyon precíz futóműve, de akkor megérkezett a Részecskeszűrő eldugulás kb. 160 e km-nél.

Egy szürke Mazda is lehet feltűnő

Szerethető útitársnő - Audi A4

72119

Első Audim és - bár az újakat nem ismerem - az anyaghasználata, az összeszerelése és szerelhetősége, ezáltal szerethetősége is igazolja nálam a sokat emlegetett "német minőséget". Németországba kerülve szükségem volt egy munkába (napi 17 km) és kéthetente hazajáró (2x500 km) autóra. Erre esett a családi választás és elmondhatom, hogy bár a kora miatt (18) jönnek elő hibák - nem bántam meg.

Papp Tibi megnézte, milyen az A4 használtan

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.