Csúszik a nehéz X6: ki tudja, hol áll meg

2021.01.23. 16:55
16 hozzászólás

Bár a havon autózásról és a közben való bénázásról végtelen számú videó kering a neten, ezeket nézve sokakban felmerülhet, hogy bezzeg ők nem csúsznának meg, ügyesebben ellenkormányoznának, előbb fékeznének, de a valós, balesetveszélyes helyzetekkel sokszor nem lehet mit kezdeni. Sokszor, de nem mindig - ahogy ezt az Oroszországban lőtt videó is alátámasztja: lélekjelenlét, gyors reakció és a szerencse, hogy senki nem volt a tolatásra kényszerített autó mögött.

A videó főszereplője egy BMW X6 - gúnyos nevetés hallik -, de ahogy egyre rövidülnek a magyar telek, a havas úton szerzett rutin is egyre kevesebb lesz, tehát okuljunk a sofőr hibájából: akkor is legyen téli gumi az autón, ha mind a négy kereke hajt. Miután az enyhe lejtőn az autó eldobja a hátulját, szinte átsüt a kásás pixeleken a tehetetlen sofőr tekintete, miközben hadonászva sürgeti a másik autóst, hogy davaj, davaj. A sürgetés sikeres, sokáig alig egy méterre halad egymástól a két jármű, de végül a BMW elveszti a lendületet és megáll. Tehát a teendő: észrevenni a bajt, tükörbenézés közben húzni a rükvercet és angolos higgadtsággal rátaposni a gázra.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.