Na, de miért törte össze a Taycant?

2021.02.11. 10:48
16 hozzászólás

Megannyi kérdés vetődhet fel sokakban, de talán a legegyszerűbben egy savanyú, reménytelen miért foglalja össze leginkább mindet. Mert látott már hasonlót az internet, csak abban valahogy megvolt a kellő sportérték és a vagányság. Mihail Litvin legutóbb azzal tűnt fel, hogy egy mezőn állva felgyújtotta Mercedes-AMG GT 4 doorját, most pedig érdemben használatba se vette az autót mielőtt használhatatlanná tette. Az áldozat szerepében ezúttal a Porsche Taycan Turbo S.

Meg kell hagyni, kiválóan egyensúlyozik a művész a szürreális és groteszk képek között. Nézzük csak meg Oroszország nagyjainak megjelenítését, ahogy már a videó elején felbukkan Sztálin és méltatlankodik, hogy az ő idejében ennyi pénzből gyárakat húztak fel. Utána jön egy falunapi Lenin imitátor, majd felbukkan egy halvány Putyin is, aki szerint nem kell törődni mások véleményével.

Némi kóricálás után negatív főhősünk beszáll a Taycanba és nem sokkal később az üvegportálon át távozik az autóval. Amikor kiszáll, azt mondja, összekeverte a pedálokat. Szerkesztőségileg nem jutottunk dűlőre, hogy Mihail egy drága önreklámot tolt le vagy tényleg balul sült el az autó átadása.

Most rajtatok a sor! Szavazzatok, hogyan pusztult el a 13 millió rubeles Porsche! Új összeesküvés-elméletekért pedig irány a kommentmező!

Miért tört össze a Porsche Taycan?