Így néz ki egy UAZ, amire ráesik egy víztorony

2021.03.07. 07:43
11 hozzászólás

Rideg szürkeség, rozoga infrastruktúra, tájba simuló UAZ-452 nehéz lenne ennél a videónál jobban egy percbe sűríteni Oroszország komor arcát. Akár egy megelevenedett mély szovjet Jerofejev történet, olyan ez a félresikerült víztoronydöntés, aminek a felvétele a napokban kezdett el terjedni a neten. 

A balul végződött toronydöntésről annyit tudni, hogy a nyugat oroszországi Tver városához közel történt. A víztorony állítólag már évek óta használatlanul állt, a meggyengült szerkezete miatt kezdtek neki a bontásának. Az áldozatról, az UAZ 452-esről (amit Tvertől nem is túl messze, az Ujanovszki Autógyárban gyártanak 1965 óta) utoljára akkor írtunk egy emlékezetes posztot, amikor rácsodálkoztunk, hogy milyen minőségben gurulnak ki az UAZ-ok manapság a gyárkapun. Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.