Kereskedővel együtt lopta el a BMW-t a telepről

2021.03.11. 10:15
0 hozzászólás

A világ egy leginkább hidegvérű országában, Kanadában játszódott le egy egészen furcsa, biztonsági kamerák által jól lekövetett akciójelenet nemrég. Történt, hogy egy eddig ismeretlen tolvaj bekérezkedett egy M4-esbe, majd úgy hajtott ki onnan, hogy nem törődött az elsodort, majd autóba kapaszkodó kereskedővel, aki aztán így több mint egy kilométert lovagolt a BMW orrán. 

A videón némán látható első jelentben a kereskedésben dolgozó Moe Alkaissy azt beszélte meg az érdeklődővel, hogy az hadd ülhessen be az M4-esbe egyedül, míg annak jár a motorja. A helyzetet a tolvaj úgy idézte elő, hogy először beindíttatta az autót, hogy meghallgathassa a motorhangját, majd arra hivatkozva, hogy ezt a nagy kiadást meg kell beszélnie a szüleivel, megkérte Moe-t, hogy egyedül ülhessen be telefonálni a már beindított autóba. Ezután indult az akció, amit nyilván a tolvaj sem így tervezett, és alighanem Moe sem, akit elsodort a BMW, amibe ezután ösztönösen kapaszkodott. 

kuzk

A különböző helyszínek biztonsági kameráin egész sokat látni a kicsit több mint egy kilométeren át tartott páros menekülésből. Volt, hogy 100 km/h fölötti tempóval, piroson áthajtva, mígnem az egyik kamera képe előtt a tolvaj leejtette a BMW-ről Moe-t. Hogy aztán kis híján elgázolja az az ezüst Audi, ami a kereskedéstől követte az alkalmi párost mindenen át, így alighanem a tolvajhoz tartozott az is. Azonban hiába a sok kamera képe, egyelőre nem sikerült azonosítani egyik elkövetőt sem. Az M4-et GPS jelek alapján sikerült ugyan befogni, legutóbb a kereskedéstől két órányira, Toronto északi részéről fogták a jelét, de meg még nem találták. 

A történet főszereplője, Moe szerencsésen megúszta az ámokfutást. A lábán szerzett ugyan könnyű sérüléseket, de látva a felvételt örülhet, hogy úgy jutott le az M4-es orráról, ahogy.