Nézzük, mit tud ez a Carvertical…

2021.04.09. 17:03
6 hozzászólás

2020 februárjában kiment ez a videóm a Youtube-ra, amit a Carvertical erőteljes megjelenése után csináltam. Azóta közel 600 ezer megtekintésnél jár. A videó után megkeresett a Carvertical, hogy szeretnének megismerni, de közbeszólt a Covid. Az azóta eltelt több mint egy évben időnként előkerültek, és folyamatosan presszionáltak, hogy reklámozzam őket. Minden videóba beágyazott reklámvideóban alaposan dokumentált jelentések vannak, sérült autók fényképeivel, a weboldalon a próbajelentésben is egy ilyen van, az ember jogosan gondolhatja, hogy ő is egy ilyen jelentést fog kapni. Most lekérdeztem pár autót, hogy önök is lássák, mire számíthatnak valójában, ha megrendelik a szolgáltatást.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.