Vége a hosszú ínségnek: június 26-án vezetéstechnikai tréninget tartunk!

2021.06.19. 14:59
1 hozzászólás

Most, hogy többé-kevésbé olyasmi kezd lenni az élet, mint a pandémia előtt volt, mi is visszatérünk a régi idők szokásaihoz, és igyekszünk évszakonként legalább egy vezetéstechnikai tréninget leszervezni a közösségnek. Ha tapasztalt tréningezőként már elvonási tüneteid vannak, vagy ha még sosem voltál ilyenen, de érdekel, figyelj, mert van összesen 90 helyünk június 26-a szombatra, a Groupama Tanpályára

DSCF1241

Bár az idő telik, a menetrend marad a szokásos: ismét három különböző csoportba lehet regisztrálni: a nap első felében két kétórás, délután egy három és félórás tréning lesz a program. Mindegyiken 30 autó vesz részt egyszerre, a rövidebb tréning ára 16500 forint, a hosszabbé 38500 forint. A rövidebb tréningen egy gyors pályaismertetés után minden pályán fél óra jut, míg a hosszabb tréningen nemcsak a gyakorlatok hosszabbak, de ehhez jár egy kiadós elméleti oktatás – ezt most online tartjuk majd. Ez utóbbi, hosszú kör most is totalcaros segítséggel megy majd, a szerkesztőség egy része igyekszik majd segíteni az instruktőrök munkáját a helyszínen. 

IMG 1530

Hogy milyen pályák vannak egy ilyen tréningen? Az egész kemény pályás vezetéstechnikai tréningnek, mint műfajnak az az értelme, hogy felkészíti a szerencsés esetben tapadásvesztéssel ritkán találkozó átlagautóst arra, milyen, amikor megúszik az autója. Eltolja az orrát, megindítja a hátulját... nem árt, ha nem éles helyzetben, egy taknyos úton találkozol ilyennel először. A vízzel locsolt, műgyantával fedett pályákon körről körre kerülsz ilyen helyzetbe, azaz még egy kétórás tréning is elég lehet arra, hogy kialakuljon pár alap stratégiád, amikhez nyúlhatsz majd éles helyzetben. Hogy konkrétan milyen pályákon zajlik majd a tréning, arról ezeken a hivatkozásokon tájékozódhatsz: rántópados pályaABS tesztpálya és lejtő- és hegymeneti pálya.

19866923 c26ce8e620bdf019e8adc8bf97124540 o

Szóval a lényeg még egyszer röviden: június 26-án szombaton vezetéstechnikai tréninget tartunk a Hungaroring belterületén található Groupama Tanpályán. Három csoportba lehet regisztrálni, bárki jöhet, aki az alábbi linken regisztrál és kifizeti a részvételi díjat. UPDATE: aki a délutáni tréningre jelentkezik most, az megkapja az online oktatás felvételének a linkjét!

Jelentkeznél? IDE KATTINTVA megteheted