2021.09.11. 07:26
3 hozzászólás

A német nemzetközi autószalont, az IAA-t hagyományosan Frankfurtban rendezték meg ilyentájt. A koronavírus, illetve az autóipar átalakulása kérdésessé tette, van-e még egyáltalán szükség ilyesmire, a szervezők azonban úgy érezték, adnak még egy esélyt az autószalon formátumnak – ezúttal Münchenben. A helyszínen úgy tűnt, elsősorban magukat akarták megnyugtatni a német gyártók arról, hogy minden rendben, hogy még mindig ők a legfontosabb játékosok a porondon. Csakhogy olyan komoly a távollévők listája, és annyi ellentmondással találkoztunk a megjelent márkák viselkedésében is, hogy bennünk pont ezzel ellenkező érzés dominál. Riportunk a több helyszínes, kísérleti Müncheni Autószalonról:

Azért még egy ilyen kissé sárgás és savanyú szalon parkettjén is feltűnt jó pár újdonság, ezeket a München 2021 dossziéban gyűjtöttük össze.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.