Mohó Hiéna: Porszívóval egy porszívóért

2022.01.05. 17:16
2 hozzászólás

Kaptunk egy igazán jóféle porszívót a Philips-től, és úgy döntöttünk, hogy egy kicsit szerencsés, de jóval inkább nagyon kreatív olvasó gondjaira bízzuk. Természetesen, ahogy a belsős Mohó Hiéna kézikönyvünk is említi, az ilyesmiért meg kell dolgozni. Sipi már alaposan letesztelte, pontosan arról a készülékről van szó.

DSC00211

Mindenképpen azt szeretnénk, ha ez az eszköz egy feketeöves porszívó-zsönglőrhöz kerülne, ezért a feladat is ehhez kapcsolódik: készíts valamilyen kreatív alkotást porszívóval, ami a Totalcarhoz köthető! Például remek lehet egy kiszórt búzából aprólékosan formára szívott Totalcar logó. Ezt az ötletet már nem ér újrahasznosítani, de úgy gondoljuk, hogy van még bőven lehetőség a témában.

DSC00218

Ha kész a nagy mű, a végeredményről kérünk egy képet, ami mellé egy opcionális bemutatóvideónak is örülünk. Fontos, hogy ne csak a végeredményt, hanem a folyamatot is mindenképp dokumentáld pár képpel, esetleg videóval. A képeket, videókat egy rövid leírással vasárnap éjfélig (01.09.) a tcolvasok@mail.totalcar.hu címre várjuk, a tárgyba írd be a hiéna szót. Az eredménnyel amint tudunk, jelentkezünk.

DSC00204

A pályaműveket a szerkesztőség értékeli, elbírálásnál a kreativitás és a művészi hajlam, illetve a kivitelezés lesz a döntő. A bajnok pályamű elkészítője pedig a Philips SpeedPro Max Aqua porszívóval gazdagodik.

Alkotásra fel!