Ki ez a lány? És mit keres a Totalcaron?

2022.01.31. 13:59
25 hozzászólás

Ha körülnézünk az Instagramon és a Youtube-on, több autós influenszer lányt is találunk. A leghíresebb közülük talán Supercar Blondie, akinek a munkásságát lehet szeretni vagy sem, de jelenleg 7,42 millió követője van a Youtube-on. A klasszikus autósok számára sokkal érdekesebb és befogadhatóbb például Sarah - n- Tuned csatornája  (potom 428 ezer feliratkozóval), aki viszont amellett, hogy dekoratív, rendesen ért is az autókhoz és szerel is, például a saját turbós MR2-es Toyotáját.

Egy hozzájuk hasonló karaktert ismerhetünk meg az RTL klub új sorozatában, a Hotel Margaretben, ő Cargirl. A Tihanyban játszódó "Ki lehet a gyilkos?" krimisorozat autós influenszere egy igazán vagány karakter, aki valóban él hal az autókért és mindenért, ami az autózással kapcsolatos. Ezt volt is honnan örökölnie, mégpedig az őt egyedül felnevelő autószerelő apukájától. Karakán egyéniség aki szabadidejében is szívesen csapat egyet kedvenc autójával.

És mi közünk nekünk ehhez? A kulcsszó: method acting. Vagy Sztanyiszlavszkij-módszer, a lényeg, hogy ha már egy sorozatban megjelenik a szakmánk, akkor a színész ismerje is meg, milyen az a valóságban. Tudjuk, hogy a Rocky bokszoló szemmel katasztrófa (egykori bokszoló forrásunkat szó szerint idézve: "botrányosan szarul mozognak"), tehát azt találtuk ki, hogy Cargirlt - vagyis az őt alakító Staub Vikit - kicsit bevezetjük, milyen is az autós újságírók munkája a valóságban. A következő időszakban megjelenik néhány cikkünkben is, beszélgetünk vele az Égéstérben, valamint Antival közösen egy videós összehasonlító tesztet is csinálnak. Nem kell aggódni, Viki - bár nem a Liener-féle Autótípusokon nőtt fel - a valóságban is érdeklődik az autók iránt, és fontos neki a vezetés élménye, de ezt majd ő maga is bizonyítja. Mi jól szórakoztunk közben - úgy tűnt, ő is, de mivel színész, simán lehet, hogy csak megjátszotta.

A megjelenést az RTL új sorozata, a Hotel Margaret támogatta.