A „soltvadkerti" BMW-találkozó közelről

2023.06.29. 18:20
0 hozzászólás

Igazából már rég esedékes volt, hogy elmenjek, és most, hogy végre összejött, azt mondom: kár, hogy eddig nem. A hangulat azonnal beszippantott, mert amikor autós emberek ennyire önfeledtek és vidámak, azt nem lehet nem szeretni.

A Racing Club Soltvadkert nevéből rövidített RCS Meetup talán nem mindenkinek egyértelmű, de ha azt mondom: soltvadkerti BMW találkozó, akkor már az is tudja miről van szó, aki sosem volt még. Néhány évvel ezelőtt ugyan Kunfehértóra költözött a fesztivál, de ettől még maradt a lényeg 19 éve változatlan: tó, kemping és bulizni vágyó BMW-sek.

 

Sajnos az eredeti tervvel szemben csak szombat estére értünk az RCS Meetup helyszínére, ahol bár sorhatos, négy kerek lámpás és hátul hajt, mégis kint hagytuk a Jaguart. Odabent viszont azonnal elnyelt a forgatag, majd vasárnap napközben folytattuk a bejárást, úgyhogy bár talán kicsit gonzós hangulatú lett a film, mégis azt hiszem, jó betekintést ad a BMW találkozó és fesztivál hangulatába. Ezek után szerintem jövőre is vissza kell mennem!