Full Tilt Poker Akadémia

Hirdetés
2010.10.21. 14:48 Módosítva: 2010.10.26. 10:06
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Tanulj még többet - a legjobbaktól!

A Full Tilt Poker Akadémia új lehetôséget nyit arra, hogy tanulj, csevegj és játssz a profikkal. Ha szeretnél egy szinttel följebb kerülni a ranglétrán, itt a lehetôség, hogy a legjobb játékosoktól tanulj – ingyen!

A Full Tilt Poker Akadémia egyedülálló interaktív élményt nyújt, és lehetôvé teszi, hogy tanulj a Team Full Tilt csapat tagjaitól, többek között Chris Ferguson –tól (5 WSOP karkötô; 2 WSOP Gyûrû; WSOP Main Event Bajnok 2000), Howard “The Professor” Lederer-tôl (2 WSOP karkötô; 2 WPT titulus; 2003 WPT “Az év játékosa” cím) és Phil Gordon-tól (1 WPT Mérkôzés; Néhány WSOP döntôs asztal). Egy egész könyvtárnyi multimédiás tananyagot használhatsz: videókat, podcastokat, sôt újrajátszhatod a híres pókercsatákat is, valamint kvízeket, teszteket is kitölthetsz, melyeket naponta frissítünk. Tananyagunkban bármilyen szintû játékos megtalálhatja a saját tudásának megfelelô tananyagot.

A tanfolyamot kezdheted a stratégiák és technológiák tanulmányozásával, de megnézheted akár rögtön az élô felvételeket is, hogy láthasd miként használhatod fel az elméleti tudást a gyakorlatban. Tedd próbára tudásod egy Pro Challenge online kihívással vagy az interaktív Sit-N-Learn programmal.

Tananyag

A világ legtehetségesebb pókerjátékosai olyan ismereteket osztanak meg veled, melyek birtokában könnyen magasabb szintre fejlesztheted játékod. A Full Tilt Poker profik különbözô technikákat, cseleket mutatnak be, és megmutatják hogyan ültetheted át ezeket a gyakorlatba.

Ha mindig is érdekeltek Chris Ferguson bankroll management szabályai, vagy kiváncsi vagy hogyan sikerült 0 dollárról 10 000 dollárig föltornásznia magát a Full Tilt Pokernél, miért ne tudnád meg ezeket egyenesen tôle? És ha már belemelegedtél, hagyd, hogy Erik “E-Dog” Lindgren (2 WPT Mérkôzés; 2004 WPT “Az év játékosa” cím; A Poker Million III gyôztese; A “FullTiltPoker.net Pro Showdown at Red Rock Casino” gyôztese) megossza veled, milyen húzásokkal sikerült megnyernie a 300 000 dolláros FTOPS versenyt.

Stratégiai Oktatás

Minden sikeres játékos uralja a póker legfontosabb szabályait. A Full Tilt Poker profik azért vannak, hogy megtanítsanak Téged mindenre a taktikai helyezkedéstôl a tétmegadási taktikákon át a matematikai és más létfontosságú stratégiákig. Fogadd meg a WPT bajnok és többszörös WSOP döntôs Phil Gordon tanácsait, hogy kezdôként is biztos lehess abban - a kisujjadban lesznek az alapok.

Tanfolyam a készpénzes játékhoz

Minden pókerjátékos egy nagy verseny kapcsán kerül elôször a TV képernyôjére, de valójában a készpénzes játék az, ami gazdaggá teszi a legjobbakat. A Full Tilt Poker profik azt is megosztják veled, hogy milyen stratégiát használnak, ha készpénzben játszanak. Nézd meg hogyan csinálja Bill Edler (egy WSOP Karkötô; egy WPT Bajnokság; több, mint 3 millió dollár nyeremény eddig), és tudd meg miért fontosabb a helyezkedés, mint az, hogy milyen lapjaid vannak.

Tudás a sikeres Multi-Table versenyekhez

Mindenki sikerre, hírnévre és gazdagságra vágyik – ezt egy verseny megnyerése biztosítja. Hagyd, hogy a Full Tilt Poker profik megmutassák, hogyan taktikázz a játék során, és mindeközben hogyan kezeld a zsetonokat.

Csatlakozz Roy “The Oracle” Winston-hoz (több, mint 2,2 millió dollár eddig; 2 WPT Bajokság elsô helyezetje; 2 WSOP pénzbeli elsô helyezés 2007-ben), és tanuld meg azt az öt játékmódot, amivel sikeres lehetsz egy versenyen.

Sit & Go tanfolyam

Abban a pillanatban, hogy leültél az asztalhoz, máris a döntôben érezheted magad. Azonban ahhoz, hogy profitálj a Sit & Go játékból, mindenképp fontos, hogy alkalmazd azokat a stratégiákat, amelyek elengedhetetlenek ehhez a gyorsütemû játékhoz. Phil Gordon számos Sit & Go taktikát tanít, és azt is megosztja veled, hogyan ismerd fel a megfelelô Sit &Go játékot.

Kurzusok

Az Akadémia kurzusait mindenkinek ajánljuk, aki mélyítené pókertudását. Tanfolyamok és gyakorlati oktatás segít a játékosoknak abban, hogy elsajátítsák a játék azon részeit, amelyek a legjobban érdeklik ôket. Az érdeklôdôk négy kurzus közül választhatnak:

- Bevezetés a Winning Poker-be

- A No Limit Hold'em ismerete

-  Alkalmazott Multi-Table mérkôzések

- Alkalmazott készpénzes játék

A Full Tilt Poker Akadémiánál a világ legjobb játékosai lesznek az oktatóid.

Csatlakozz ingyen, és tanulj az online póker legátfogóbb tanfolyamán.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.