Tudsz vezetés közben kódot fejteni?

Hirdetés
2011.07.21. 15:49 Módosítva: 2011.07.22. 14:19
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Parkolj le, majd lépj Champollion nyomdokába, és betűzd: GNZ 0,0%. G, mint Gösser; N, mint Natur; Z, mint Zitrone; 0,0%, mint no alkohol! Tiszta sor, azaz sör.

A történet egy démoni inspirációval kezdődött, vették a prémium Gössert, lecsökkentették az alkoholtartalmát, majd adtak hozzá natúr citromlevet, így született meg a 2%-os GNZ. De a tökéletesség felé vezető út itt még nem ért véget! A GNZ 0,0% a közkedvelt Gösser NaturZitrone továbbfejlesztett változata, amely a 150 éves Gösser sör és 100%-os természetes citromlé egyesítéséből jött létre, különleges erjesztéssel, azaz alkohol nélkül.

A GNZ 0,0% a hegeli dialektika látványos illusztrációja, sör és nem sör egyben! Szintetizálja az ital majd minden jó tulajdonságát: természetes, frissítő, tartalmas és ízletes, ugyanakkor a „sör-lét” egyik legfontosabb esszenciáját, az alkoholt nemes egyszerűséggel megkerülve csábít megannyi autóst legális sörivásra. Üdv Mester, ez jó húzás volt!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.